Omdömen

Lyssna på vad våra kunder säger

• Stewart S. –Ägare till skogstomt
    30 års erfarenhet med motorsågar

Sågen var helt suverän. Jag gillade att jag kunde börja arbeta klockan sex på morgonen utan att grannarna klagade. Jag jobbade från klockan sex till tio på morgonen. Det var också bra att den stängdes av när man släppte den, så den stod säkert på marken. På en bensinmotorsåg rör sig kedjan lite hela tiden. När du släpper avtryckaren stängs den av och när du trycker på den igen är den klar att köras. Jag gillar verkligen sågen.

• John K. – Trädgårdsarkitekt
    Många års erfarenhet med motorsågar

Jag tycker att den låter mycket mindre än en bensindriven motorsåg. En bensindriven såg har en högre ton. Den låter till och med mindre än en cirkelsåg. Jag var ute tidigt och fick inga klagomål. Jag störde inte någon. Jag kan verkligen rekommendera den. Jag skulle råda folk att prova den.

• Gary S. – Trädgårdsarkitekt
    10 års erfarenhet med motorsågar

Jag använde sågen för att ta bort några gamla buskar och stora grenar. Några var lönn och andra var buskträd. Den skar igenom allt. Jag tror att den grövsta var 1.5 decimeter och det verkade inte som att sågen blev långsammare. Den fungerade fint. Jag skulle rekommendera andra att skaffa den. Jag skulle råda vem som helst att använda den. Det är en riktigt bra maskin.

• Sam G. – Trädgårdsarkitekt
    30 års erfarenhet med motorsågar

Den var bra på många olika sätt. Jag lastade den på fyrhjulingen och körde ut på tomten. Jag såg några bjälkar på 5 x 15 cm som stack ut lite för långt, så jag hoppade av och kapade dem till rätt längd. Sedan såg jag en dörr som inte ville svänga in i hagen så jag kapade av en bit av stolpen. Jag tänkte att det här är ju precis vad jag behöver.

• Mark L. – Brandman
    20 års erfarenhet med motorsågar

Jag tycker att den är riktigt praktisk. Jag gillar att den inte är igång när jag ställer ned den och att jag bara behöver trycka på avtryckaren så är den igång igen. Den var kraftfull och snabb. Den imponerade mer än vad jag trodde den skulle göra.

• Jeff B. – Trädgårdsarkitekt
    35 års erfarenhet med motorsågar

Batteriet räckte länge. Jag använde sågen sporadiskt och den fungerade hela tiden. Jag tror jag använde den av och till under en och en halv dag. Den är väldigt lätt och enkel att bära runt på. Kedjeslipen? Den fungerade väldigt bra. Kedjan blev slö när jag körde sågen i jorden, så jag slipade den. Den blev skarp direkt. Det är verkligen något praktiskt.